Schoudermassage 2020-07-18T13:21:51+02:00

Schoudermassage

Last van pijn in uw schouders en bent u op zoek naar een schoudermassage? Iedereen zit tegenwoordig veel aan de computer of in de auto. Door langdurig in een ongemakkelijke of verkrampte houding te zitten zal uw lichaam hier op reageren middels spierpijn. Heeft u last van hoofdpijn? Pijnlijke nek, schouders of uitstraling naar de armen? De oplossing hiervoor is een goede Nek/Schoudermassage. Een nek/ schoudermassage zorgt ervoor dat alles weer in evenwicht komt en de spieren weer volledig ontspannen. Een schoudermassage is een oplossing wanneer u last heeft van vastzittende schouders, nekpijn, hoofdpijn, migraine of een beperking in het links of rechts kijken. Vaak gaat het ene symptoom gepaard met het andere. Daarvoor is ook een nekmassage of rugmassage een oplossing. De schouder is het meest beweeglijke gewricht in ons lichaam. Het is een onderdeel van de schoudergordel, een keten van gewrichten die de arm ten opzichte van ons bovenlichaam kan laten bewegen. Een groot aantal spieren en banden (ligamenten) werken samen om deze beweging te laten plaatsvinden. Deze samenstelling van gewrichten, spieren en banden maken het schoudergewricht (schoudergordel) tot een van de meest complexe gewrichten van ons lichaam.Daarnaast is er ook een zeer nauwe samenhang met de nek en rug en de andere gewrichten van de arm..

Hevige schouderklachten

Hevige schouderklachten kunnen uw dagelijkse gang van zaken ernstig beperken. Dit is vooral te merken bij zaken als heffen,tillen of strekken van uw arm. Ook de nachtrust kan aangetast worden door schouderklachten. Vaak gaan schouderklachten gepaard met nekklachten of hoofdpijnklachten. Wanneer u sporter bent met schouderklachten kan dit een behoorlijk effect hebben op uw sportprestaties, dus bij sporten waarbij uw schouders een grote rol spelen zoals hockey, volleybal, tennis, honkbal, zwemmen, fitness, vechtsporten en ga zo maar door. Daarom biedt Natuurlijk Beter Bewegen Eindhoven de schoudermassage aan. De schouders worden zo gemasseerd, dat alle knopen en spanningen worden opgeheven. Hierna kunt u uw normale dagelijkse dingen weer ontspannen uitvoeren.

Natuurlijk Beter Bewegen maakt gebruik van cookies. We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website.