Rugmassage 2020-07-18T13:21:43+02:00

Rugmassage

Heeft u last van blijvende rugpijn en rugklachten? Weet u niet wat de oorzaak van de klacht is maar wilt u een oplossing? Hier is de oplossing: onze rugmassage “De Rudolf Breussmassage”. U bent niet de enige met zeurende rugpijn. Rugpijn en rugklachten komen meestal van een slechte houding of het uitvoeren van zware lichamelijke taken. De spieren in de rug worden dan overbelast en worden gespannen. Echter kunnen rugpijn en rugklachten zich ook voordoen door te weinig beweging. Deze pijn kan ook voorkomen in de nek. Bijvoorbeeld wanneer men teveel achter de computer zit of teveel op de bank zit, vooral in een verkeerde houding. Natuurlijk Beter Bewegen Eindhoven past de rugmassage toe. Eerst word er gezocht naar de oorzaak van de klacht. Deze word aangepakt via de rugmassage genaamd “Rudolf Breussmassage”.

De Rudolf Breussmassage gaat als volgt. De basis is om de lange rugspieren te masseren en ze zo op een gelijke spanning te brengen. Wanneer u last heeft van jarenlange scheefstand in uw rug, werkt het zo, dat de spieren ook anders gaan werken. Dit heeft als gevolg dat u na de massage ook spierpijn kunt krijgen. Door de toepassing van de rugmassage komt de rug en zijn rugspieren in volledige ontspanning. De massage zal ongeveer dertig minuten duren. Het doel van deze massage zal zijn dat uw rug in volledige rust bevind en zal uw rug totaal verlost worden van alle spanningen en spierpijn. Door alle ontspanning die er ontstaat, ontstaat er een mogelijkheid om mensen met osteoporose wervels op hun plek te zetten. Dit geeft dan weer de mogelijkheid om de tussenwervelschijf weer op zijn plek te zetten. Zelfs patiënten met reuma hebben baat bij deze wervelbehandeling.

De rugmassage helpt wanneer u last hebt van hevige pijn in de rug en rugspieren. Alles word weer achtergelaten in goede natuurlijke staat, ontspannen en kalm. Echter gebeurd dit zonder ook maar iets te kraken.

Natuurlijk Beter Bewegen maakt gebruik van cookies. We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website.