Nekmassage 2020-07-18T13:21:28+02:00

Nekklachten.

Wanneer u last heeft van nekklachten of spanningen in uw nek, dan heeft Natuurlijk Beter Bewegen hiervoor een effectieve nekmassage. Ook spierknopen verwijderen wij effectief zonder dat u hier een beurs gevoel aan overhoud.

In alle gevallen zoeken we eerst de oorzaak van de pijn. Zodra die gevonden is herstellen we de oorzaak en zult u merken dat uw pijn verdwijnt.  Elke klacht is het gevolg van een oorzaak.

We kijken naar uw zithouding, algemene houding en mogelijke overbelasting. Dit geldt ook voor een RSI (muis) arm, tennisarm, golfarm. Onze nek/schouder massage ontspant dusdanig dat u gewoon verder kunt met uw dagelijkse bezigheden. Mochten uw nekklachten voortkomen uit scheefstand van een cervicale wervel dan zetten wij deze weer op zijn plek ZONDER TE KRAKEN.

Ook hoofdpijn, migraine of clusterhoofdpijn kan voortkomen uit de nek of scheefstand van het atlasgewricht of wiggebeen. Bij Natuurlijk Beter Bewegen wordt elk scenario bekeken.

Natuurlijk Beter Bewegen maakt gebruik van cookies. We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website.