Behandelingen 2020-07-18T13:21:22+02:00

 

Veel mensen lopen lange tijd, soms zelfs jaren met rugklachten. Ze hebben alle mogelijke therapieën al geprobeerd.

Het begint met een bezoek aan de huisarts, die schrijft in eerste instantie pijnstillers voor……naar de oorzaak wordt dikwijls niet gekeken!

Dan volgt een bezoek aan de fysiotherapeut, manueeltherapeut, osteopaat, mensendiektherapie, acupunctuur, chiropractor….enz…enz….

Maar uw klachten gaan niet echt over, alle behandelingen ten spijt.

Dan wordt het tijd om eens een afspraak te maken bij Natuurlijk Beter Bewegen!

Door onze revolutionaire manier van behandelen kunnen wij in de meeste gevallen uiterst snel en effectief pijnklachten verminderen waardoor u direct bij de eerste behandeling weet waar u aan toe bent.

Afhankelijk van het eerste resultaat zullen wij u vrijblijvend adviseren over een eventueel vervolg of een doorverwijzing naar de reguliere zorg.

In 3 behandelingen pijnvrij?

Vele gingen u reeds naar tevredenheid voor.

Rugklachten

Atlas-Lumbaalmassage

De Atlas-Lumbaalmassage is snel en uiterst effectief voor acute of chronische rug-, nek- en schouderklachten. Tijdens deze behandeling wordt u in korte tijd volledig in balans gebracht. In veel gevallen verdwijnen daardoor de klachten vrijwel meteen.

Het is, evenals bij de Atlasmassage, een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door een korte massage de doorbloeding weer goed op gang gebracht.

Mede door het interactieve karakter van deze techniek wordt in een zeer korte tijd een verbluffend merkbaar resultaat bereikt. En dat zónder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!

Natuurlijke correctie

Wij kijken niet alleen naar de klacht, maar zoeken ook naar de oorzaak van de klacht. Zou het zo zijn dat de wervel scheef zou staan dan zetten we die terug in een natuurlijke lichaamseigen beweging, zonder te kraken.

 

Rudolf breuss massage

Een heerlijke ontspannende massage die u helemaal terug bij uzelf brengt. Door de totale ontspanning van binnenuit is deze massage ook uiterst geschikt voor mensen met Osteoporose (botontkalking). Maar ook voor mensen die even van de dagelijkse stress af willen…….

Nek-schouder massage

Atlasmassage

Mede dankzij de filosofie van de Dorn-methode, is er een nieuwe en unieke nek- en schoudermassagetechniek ontwikkeld. Het is een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door een korte massage de doorbloeding weer goed op gang gebracht.

Het lichaam is door deze behandeling zelf in staat om sneller te herstellen. In de meeste gevallen vermindert vrijwel direct de pijn als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken etc.

Probeer het eens: Bij de eerste keer al snel een verbluffend merkbaar resultaat!

10 minuten

Bij extreme, maar ook minder extreme nek- en schouderklachten is het beter om 3 keer 10 minuten te masseren dan 1 keer een half uur. Het effect is vele malen groter: tegen de tijd dat de beknelling weer terugkomt, maak ik het weer los en wat nog niet los is, komt dan los.

Vooral bij iemand met (chronische) hoofdpijn of migraine is gebleken dat men bij deze techniek gebaat is. Datzelfde geldt voor mensen met een slijmbeursontsteking in de schouder of een tennisarm. Zij ondervinden in de meeste gevallen ook een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek.

Afhankelijk van het eerste resultaat zal ik u vrijblijvend adviseren over een eventueel vervolg of een doorverwijzing naar de reguliere zorg.

 

Hypnotherapie

Directe hypnose is een zeer krachtig stuk gereedschap om veranderingen definitief te laten plaatsvinden teneinde je gezondheid op een natuurlijke wijze te verbeteren en te zorgen voor optimale prestaties tijdens je werk, sport en dagelijkse bezigheden. Om deze reden wordt directe hypnose steeds vaker toegepast.

Voor meer informatie klk hier.

Natuurlijk Beter Bewegen maakt gebruik van cookies. We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website.